Openingstijden:
woensdag 10.00 - 14.00 uur
zaterdag 12.00 - 16.00 uur

Buiten

Grote spullen, zoals fietsen, tuinmeubilair, barbecues, een wasrek, een konijnenhok. Incidenteel worden buiten ook seizoensgebonden artikelen verkocht, zoals schaatsen en kampeerspullen.

Apparaten

De apparatenafdeling met audio, witgoed, computers, huishoudelijke apparaten, kinderzitjes, dierenbenodigdheden, hang- en sluitwerk, onderdelen. Vraag gerust info aan een van de verkopers, als u iets zoekt.
Op alle elektrische apparaten krijgt u garantie, dat wil zeggen, als het apparaat niet aan uw verwachtingen voldoet, u de aankoopprijs terugkrijgt.

Meubels

Een bonte verzameling van allerlei stijlen kasten, banken, tafels en stoelen, klassiek en modern, alles in prima staat. Ook spiegels, kapstokken en soms hebben we een piano of tafelvoetbalspel. Van kinderledikant tot tweepersoonsbedden inclusief matrassen. Hier vindt u ook allerlei soorten verlichting.

Boeken en platen

Van de aangeboden boeken en platen, komt slechts een gedeelte in de winkel terecht. De boekenafdeling gaat voor kwaliteit, en niet voor kwantiteit zoals op rommelmarkten. Gesorteerd op onderwerp, snuffel es rond! Nu te vinden in de kelder van Vijzelstraat 1.

Klein spul

Een populaire afdeling, want je weet nooit, wat je hier aantreft. Beeldjes, vazen, schilderijen, spellen en puzzels, keukengerei, dvd's, kandelaars, schilderijen, u vindt altijd wel iets om uw huis mee op te fleuren.

Kledingwinkel

Kleding voor jong en oud, jongens en meisjes, gala, casual, seizoenskleding, voor een feestje, of om jaren te dragen. Ook schoenen, lappen stof, gordijnen, hoeden, sieraden, u moet gewoon ‘s langs komen. Nu te vinden aan de Vijzelstraat 1.